Aby bicykel vydržal čo najdlhšie

Pridal Marek K. dňa 27.10.2023

PROFESIONÁLNE ZAZIMOVANIE BICYKLOV A ELEKTROBICYKLOV!!!                            

Koniec cyklistickej sezóny sa nezadržateľne blíži a väčšina z nás cyklistov svoje biky odkladá na zimný spánok. Niektorí jazdia až kým to počasie dovolí, nenapadne prvý sneh alebo nezačne pršať a nebude vedieť kedy prestať =)
 

Každopádne prichádza čas, kedy si váš dvojkolesový miláčik zaslúži odmenu v podobe dôkladného servisu alebo nášho nového zazimovacieho balíka.
Ako si dôkladný servis predstavujeme my v bicykleKšport ?!?

Neodkladať servis bicykla na začiatok sezóny, ale nechať si ho urobiť cez zimu, keď bicykel nepoužívate tak často ako v lete. Vyhnete sa tak dlhému čakaniu na termín v servise a predĺžite životnosť dielov, komponentov...celého bicykla.
Aj keď robíme všetko, čo je v našich silách, bežne sa stáva, že počas sezóny sa nám voľné termíny míňajú ako teplé pečivo a čakať naň môžete aj mesiac.

Navyše v zimnom období máme pre vás službu, ktorá sa Vám môže celkom hodiť. Prídeme po váš bicykel ku vám, spolu si prejdeme závady a odporučíme vám čo by si zaslúžil. Odvezieme ho zdarma k nám do servisu, kde sa mu bude venovať náš mechanik Marek. Po vykonaní všetkých dohodnutých opráv vám bicykel dovezieme k vám domov.

Vybrať si môžete z individuálneho servisu alebo jeden z našich zazimovacích a servisných balíčkov – malý, stredný, veľký alebo mega balíček. Počas zimného obdobia ( v závislosti od stavu bicykla) odporúčame veľký servisný balíček, nakoľko takýto servis trvá dlhšie, no bicykel nepotrebujete tak súrne ako počas sezóny.

Neváhajte a využite naše služby za super ceny.

   

Napísať komentár

Vaša e -mailová adresa nebude zverejnená!