Novinky

bracelet



Scott Spark 2022

Scott Spark 2022

Scott Spark 2022 Dlho očakávaná novinka od Scottu bola konečne odtajnená O novom Sparku sa hovorí veľmi dlho, v podstate už druhý rok. Najprv sa čakalo, že ho Scott predstaví už v rámci minulého modelového roku a továrenský tím na ňom odíde na olympiádu. Lenže covid olympiádu odsunul a s tým aj plány mnohých firiem a nového Sparku sme sa teda nedočkali ani vlani, ani v rámci modelového roku 2021. Scott však evidentne chcel na olympiádu vyslať svojich pretekárov na novom modeli, a pret..

Sezónny výpredaj

Sezónny výpredaj

                                     Sezónny výpredaj 2022     bicykle a elektrobicykle zľavy až do 20% pri kúpe bicykla značky SCOTT, dostanete k bicyklu doplnky podľa vlastného výberu v hodnote 150€ ZDARMA Využite možnosť nakúpiť výhodne svoj vysnívaný bicykel/elektrobicykel v SUPER zľave. Alebo bicykel SCOTT, ku ktorému dostanete doplnky v hodnote..

Scott LUMEN eRIDE

Scott LUMEN eRIDE

LIGHT UP YOUR RIDE LUMEN eRIDE     BATÉRIE                          2 BATÉRIE, 1 VNÚTORNÁ, 1 EXTERNÁ Lumen je vybavený 360Wh integrovanou batériou, ktorá môže byť doplnená o 160Wh externú batériu.  Vďaka odbornému elektronickému vyladeniu motora TQ, zaručuje batéria HPR50 v kombinácii s externou batériou maximálny výkon až ..

Zobrazenie 1 až 3 z 3 (1 stránok)